Ingredienser

2,000 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,200 kg Dekora Marilet Nordisk

0,200 kg Rygeost

0,025 kg Dekora?Porrer Hvidl

2.425 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

NORDISK GRISEM?RBRAD MED RYGEOST

Opskriftnr: 71-0664

Fremstilling
Der sk?res et snit ned i hver grisem?rbrad hvorefter de marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Nordisk.

Dekora Porrer Hvidl?g og rygeost blandes og fyldes i de marinerede m?rbrad.

Tilberedning
Steges i ovn ved 175?C i ca. 35 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med nye kartofler og dampede majs.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisem?rbrad 82%, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (skalottel?g, hvidl?g, chili, peber, ramsl?g, persille), salt, peberfrugt, tomat, guler?dder, citronolie (solsikkeolie), RYGEOST, t?rret porrer, hvidl?g.

Go to Top