Ingredienser
2,000 kg Grisem?rbrad, afpudset
0,200 kg Dekora Marilet Nordisk
0,200 kg Rygeost
0,025 kg Dekora?Porrer Hvidl
2.425 kg
Læg varer i kurv
NORDISK GRISEM?RBRAD MED RYGEOST
Opskriftnr: 71-0664
Fremstilling
Der sk?res et snit ned i hver grisem?rbrad hvorefter de marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Nordisk.
Dekora Porrer Hvidl?g og rygeost blandes og fyldes i de marinerede m?rbrad.
Tilberedning
Steges i ovn ved 175?C i ca. 35 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med nye kartofler og dampede majs.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisem?rbrad 82%, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (skalottel?g, hvidl?g, chili, peber, ramsl?g, persille), salt, peberfrugt, tomat, guler?dder, citronolie (solsikkeolie), RYGEOST, t?rret porrer, hvidl?g.