Ingredienser

1,000 kg Grisefilet u/skjoldning og fedt

0,020 kg Lagetilv?kst

1.02 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

R?GET GRISEFILET

Opskriftnr: 52-0320

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
0,600 kg Kasslat flydende (I42374)

Fremstilling
K?det l?gges i saltlagen i ca. 2 d?gn for gennemsaltning.

Stopning
Efter endt saltning stoppes k?det i Cellulose, kal. 80, 20m (T64971).

T?rring
Ved 55?C i ca. 90 min.

Rygning
Ved 65?C i ca. 60 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.

Serveringsforslag
Anvendes som p?l?g eller koges til hamburgerryg.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Grisefilet 98%, vand, salt, glucosesirup, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top