Ingredienser

3,000 kg Kartofler i b?de, m/skr?l (forkogte)

0,300 kg Dekora?Marilet Puszta

0,120 kg Auberginer

0,120 kg Peberfrugt i strimler

0,120 kg Squash, frisk

3.66 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PAPRIKA/PUSZTA MAR. KARTOFFELFAD MED AUBERGINE OG SQUASH

Opskriftnr: 91-0159

Fremstilling
Kartoflerne marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Puszta.

Peberfrugter i strimler, squash og aubergine i trekanter iblandes.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 200?C i ca. 20 min.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres som tilbeh?r til alle typer k?d, fisk og fjerkr?.

Ingredienser:
Kogte kartofler 83%, marinade 8% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (paprika, l?g, peber, muskat, gurkemeje), salt), aubergine 3%, squash 3%, peberfrugt 3%.

Go to Top