Ingredienser
1,300 kg Fl?de 38%
1,000 kg Grisek?d (8-10% fedt)
0,700 kg Koldt vand til sauce
0,600 kg Hvidk?l i strimler
0,500 kg Koldt vand
0,180 kg Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode
0,130 kg Dekora®Hvid Sauce FB
4.41 kg
Læg varer i kurv
FRIKADELLER MED STUVET HVIDKÃ L
Opskriftnr: 96-0071
Fremstilling
Kødet hakkes igennem 3 mm hulskiven.
Frikadelleblanding FB iblandes og 500 g koldt vand tilsættes og farsen æltes grundigt.
Farsen formes og steges til frikadeller.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Koldt vand til sauce, fløde og Dekora Hvid Sauce FB blandes og koges op.
Hvidkål i strimler kommes i. Lad det småsimre til kålen er mør.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Frikadeller og stuvet hvidkål fyldes i salgsemballagen.
Tilberedning
Opvarmes i en forvarmet ovn i ca. 15 min. ved 160°C.
Kan ligeledes opvarmes i mikrobølgeovn.
Serveringsforslag
Serveres som middagsret evt. med rødbeder.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
Til 100 g færdigvare er anvendt: Stuvet hvidkÃ¥l 68 g (FLÃDE, vand, hvidkÃ¥l, modificeret majsstivelse (E 1422), SKUMMETMÃLKSPULVER, gærekstrakt, salt, krydderier (løg, peber), stabilisator (E 415), antioxidant (E 330)), frikadeller 42 g (grisekød, vand, HVEDEMEL, krydderier (løg, peber), salt, kartoffelstivelse, SKUMMETMÃLKSPULVER, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike).