Ingredienser

1,300 kg Fl?de 38%

1,000 kg Grisek?d (8-10% fedt)

0,700 kg Koldt vand til sauce

0,600 kg Hvidk?l i strimler

0,500 kg Koldt vand

0,180 kg Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode

0,130 kg Dekora®Hvid Sauce FB

4.41 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FRIKADELLER MED STUVET HVIDKÅL

Opskriftnr: 96-0071

Fremstilling
Kødet hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Frikadelleblanding FB iblandes og 500 g koldt vand tilsættes og farsen æltes grundigt.

Farsen formes og steges til frikadeller.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Koldt vand til sauce, fløde og Dekora Hvid Sauce FB blandes og koges op.

Hvidkål i strimler kommes i. Lad det småsimre til kålen er mør.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Frikadeller og stuvet hvidkål fyldes i salgsemballagen.

Tilberedning
Opvarmes i en forvarmet ovn i ca. 15 min. ved 160°C.

Kan ligeledes opvarmes i mikrobølgeovn.

Serveringsforslag
Serveres som middagsret evt. med rødbeder.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
Til 100 g færdigvare er anvendt: Stuvet hvidkål 68 g (FLØDE, vand, hvidkål, modificeret majsstivelse (E 1422), SKUMMETMÆLKSPULVER, gærekstrakt, salt, krydderier (løg, peber), stabilisator (E 415), antioxidant (E 330)), frikadeller 42 g (grisekød, vand, HVEDEMEL, krydderier (løg, peber), salt, kartoffelstivelse, SKUMMETMÆLKSPULVER, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike).

Go to Top