Ingredienser

5,000 kg Skinkeyderl?r m/l?rtunge og hoftestykke m/sv

0,500 kg Dekora?Marilet Gyros/Hvidl

0,500 kg Lagetilv?kst

6 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GYROS/HVIDL?G MARINERET GRILLSTEG

Opskriftnr: 52-0441

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,400 kg Kogesalt (DK99015)
0,500 kg Nitritsalt (DK40011)
0,600 kg Kasslat, Flydende (I42370)

Fremstilling
Sv?ren p? skinkerne ridses i tern, hvorefter skinkerne l?gges i saltlagen i ca. 48 timer.

Lad skinkerne dryppe godt af for saltlage, inden de marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Gyros/hvidl?g.

Vakuumpakkes inden salg.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 165?C i til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med krydderkartofler og spidsk?lssalat.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Skinke (skinke 83%, glucosesirup, vand, salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250)), marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, persille, paprika, oregano, timian, peber), salt, krydderiekstrakter..

Go to Top