Ingredienser
1,000 Stk. Stegepose ca. 35x43 cm
0,600 kg Nakkefilet, afpudset
0,250 kg Pariser Kartofler, Cartering Engros 14817
0,200 kg Svampepande
0,150 kg Cherrytomater
0,100 kg Champignon i skiver, Catering Engros 67806
0,100 kg Fl?de 38%
0,100 kg Pebermix i strimler, Catering Engros 67784
0,100 kg R?dl?g i skiver, Catering Engros 67915
2.6 kg
Læg varer i kurv
SIMRERET NAKKEFILET MED SVAMPESAUCE
Opskriftnr: 71-0655
Fremstilling
De groft skårne grøntsager kommes i bunden af den ovnfaste emballage.
Den afvejede mængde Svampepande blandes med fløde og kommes ned i midten af grøntsagerne.
Nakkefileten skæres i passende stykker og kommes ovenpå.
Til sidst vedlægges stegeposen.
Tip
Retten kan i stedet for tilberedning i alubakke og stegepose, sælges indpakket i Look Stegefilm D77332-50.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 90 min.
Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Grøntsager 44% (kartofler, cherrytomater, champignon, peberfrugt, rødløg), nakkefilet 38%, svampesauce (FLÃDE, vand, grøntsager (champignon, løg), rapsolie, MÃLKEPULVER, hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, modificeret majsstivelse (E 1422), gelatine (svine), syre (E 260, E 330) stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211), smøraroma).