Ingredienser

1,000 Stk. Stegepose ca. 35x43 cm

0,600 kg Nakkefilet, afpudset

0,250 kg Pariser Kartofler, Cartering Engros 14817

0,200 kg Svampepande

0,150 kg Cherrytomater

0,100 kg Champignon i skiver, Catering Engros 67806

0,100 kg Fl?de 38%

0,100 kg Pebermix i strimler, Catering Engros 67784

0,100 kg R?dl?g i skiver, Catering Engros 67915

2.6 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SIMRERET NAKKEFILET MED SVAMPESAUCE

Opskriftnr: 71-0655

Fremstilling
De groft skårne grøntsager kommes i bunden af den ovnfaste emballage.

Den afvejede mængde Svampepande blandes med fløde og kommes ned i midten af grøntsagerne.

Nakkefileten skæres i passende stykker og kommes ovenpå.

Til sidst vedlægges stegeposen.

Tip
Retten kan i stedet for tilberedning i alubakke og stegepose, sælges indpakket i Look Stegefilm D77332-50.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 90 min.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Grøntsager 44% (kartofler, cherrytomater, champignon, peberfrugt, rødløg), nakkefilet 38%, svampesauce (FLØDE, vand, grøntsager (champignon, løg), rapsolie, MÆLKEPULVER, hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, modificeret majsstivelse (E 1422), gelatine (svine), syre (E 260, E 330) stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211), smøraroma).

Go to Top