Ingredienser
2,000 kg Kartofler, forkogte
0,560 kg Peberfrugter, forskellige farver
0,280 kg Salatost i tern
0,200 kg Dekora Marilet Athen
0,200 kg Oliven, sorte u/sten, dr?net
0,150 kg Hvidl?g, syltede, dr?net
0,150 kg Limefrugter i skiver
3.54 kg
Læg varer i kurv
GR?SK MAR. KARTOFFELFAD MED PEBERFRUGT OG FETA
Opskriftnr: 91-0120
Fremstilling
De forkogte kartofler halveres og marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Athen.
Peberfrugterne renses og sk?res i strimler.
Peberfrugt, sorte oliven, syltede hvidl?g og salatost blandes med de marinerede kartofler.
Fyldes i ovnfast emballage og pyntes af med halve skiver af lime.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 30-40 min.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres som tilbeh?r til alle typer k?d, fisk og fjerkr?.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Kartofler 56%, peberfrugt 16%, SALATOST 8% (M?LK, salt, m?lkesyrekultur, mikrobiel l?be, lipase), marinade 6% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (toast l?g, dild, persille, hvidl?g, merian), salt, krydderiekstrakter, hydrolyseret vegetabilsk protein), oliven 6%, hvidl?g 4%, limefrugt 4%.