Ingredienser

2,000 kg Kartofler, forkogte

0,560 kg Peberfrugter, forskellige farver

0,280 kg Salatost i tern

0,200 kg Dekora Marilet Athen

0,200 kg Oliven, sorte u/sten, dr?net

0,150 kg Hvidl?g, syltede, dr?net

0,150 kg Limefrugter i skiver

3.54 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GR?SK MAR. KARTOFFELFAD MED PEBERFRUGT OG FETA

Opskriftnr: 91-0120

Fremstilling
De forkogte kartofler halveres og marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Athen.

Peberfrugterne renses og sk?res i strimler.

Peberfrugt, sorte oliven, syltede hvidl?g og salatost blandes med de marinerede kartofler.

Fyldes i ovnfast emballage og pyntes af med halve skiver af lime.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 30-40 min.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres som tilbeh?r til alle typer k?d, fisk og fjerkr?.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Kartofler 56%, peberfrugt 16%, SALATOST 8% (M?LK, salt, m?lkesyrekultur, mikrobiel l?be, lipase), marinade 6% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (toast l?g, dild, persille, hvidl?g, merian), salt, krydderiekstrakter, hydrolyseret vegetabilsk protein), oliven 6%, hvidl?g 4%, limefrugt 4%.

Go to Top