Ingredienser

4,000 kg Lammeculotte

0,400 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

4.4 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HVIDL?G/ROSMARIN MARINERET LAMMECULOTTE

Opskriftnr: 81-0178

Fremstilling
Lammeculotterne marineres med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 30 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Lad stegen hvile ca. 10 min. f?r udsk?ring.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med marinerede gr?ntsagsspyd.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Lammeculotte 91%, marinade 9%, (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat).

Go to Top