Ingredienser

3,500 kg Grisek?d (10-12% fedt)

2,000 kg Koldt vand

1,500 kg Oksek?d, hakket (10-12% fedt)

0,880 kg Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode

0,190 kg Dekora?Gyros

8.07 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GR?SK FARSBR?D

Opskriftnr: 99-0010

Fremstilling
K?det hakkes igennem 3 mm hulskiven, hvorefter det blandes grundigt med Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode, koldt vand og den afvejede m?ngde Dekora Gyros.

Farsen fyldes i aluforme.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 50 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Tilberedning
Opvarmes i forvarmet ovn ca. 20 min. ved 160?C.

Kan ligeledes opvarmes i mikrob?lgeovn.

Ingredienser:
Er beregnet p? et svind p? 10%.
Grisek?d 48%, oksek?d 21%, vand, HVEDEMEL, krydderier (l?g, peber, persille, oregano, paprika, ingef?r, koriander, SELLERI, hvidl?g), salt, kartoffelstivelse, SKUMMETM?LKSPULVER, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike, dextrose.

Go to Top