Ingredienser
1,000 kg Kalkunbryst
0,150 kg Lagetilv?kst
0,020 kg Dekora?Pussta (I51430)
1.17 kg
Læg varer i kurv
KRYDDERSPR?NGT KALKUNBRYST - PERSILLE/PAPRIKA KRYDRET
Opskriftnr: 58-0008
Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
0,600 kg Salfos F Honning (I08250)
Fremstilling
K?det spr?jtes med en tilv?kst p? 15%.
L?gges derefter i samme lage i ca. 20 timer for gennemsaltning.
K?det sn?res eller stoppes i stegenet og drysses derefter med Dekora Pussta.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn p? en rist ved 160?C i ca. 50 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Stegen b?r gennemsteges, da den er stiksaltet.
Serveringsforslag
Serveres f.eks. med bagte kartofler og mixed salat.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Kalkunbryst 86%, vand 11%, krydderier (paprika, l?g, persille, SELLERI), salt, stabilisator (E 451), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 316), krydderiekstrakter (honning, SELLERI), konserveringsmiddel (E 250).