Ingredienser

1,000 kg Kalkunbryst

0,150 kg Lagetilv?kst

0,020 kg Dekora?Pussta (I51430)

1.17 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KRYDDERSPR?NGT KALKUNBRYST - PERSILLE/PAPRIKA KRYDRET

Opskriftnr: 58-0008

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
0,600 kg Salfos F Honning (I08250)

Fremstilling
K?det spr?jtes med en tilv?kst p? 15%.

L?gges derefter i samme lage i ca. 20 timer for gennemsaltning.

K?det sn?res eller stoppes i stegenet og drysses derefter med Dekora Pussta.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn p? en rist ved 160?C i ca. 50 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Stegen b?r gennemsteges, da den er stiksaltet.

Serveringsforslag
Serveres f.eks. med bagte kartofler og mixed salat.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Kalkunbryst 86%, vand 11%, krydderier (paprika, l?g, persille, SELLERI), salt, stabilisator (E 451), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 316), krydderiekstrakter (honning, SELLERI), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top