Ingredienser

4,000 kg Nakkekoteletter

0,400 kg Dekora?Sambalsauce Chili Soja Light

4.4 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SAMBAL S?D CHILI MAR. GRISEK?DSSPYD

Opskriftnr: 71-0461

Fremstilling
Nakkekoteletterne marineres i den afvejede m?ngde Dekora Sambalsauce Chili Soja Light.

Grillspydet f?res vandret igennem steaken op, ned og op.

Tilberedning
Steges p? en varm pande med fedtstof i ca. 5-6 min. p? hver side.

Er ligeledes velegnet til grill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres til grillede gr?ntsager.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Nakkekoteletter 91%, marinade 9% (vand, sukker, krydderier (chili, l?g, hvidl?g, karotter), SOJASAUCE (vand, SOJA, HVEDE, salt), salt, modificeret majsstivelse (E 1422), eddike, gelatine (grise), fortykningsmiddel (E 412),antioxidant (E 330), konserveringsmidler (E 211, E 202)).

Go to Top