WHISKY MARINERET TROLDESTAV (M?RBRAD)
Opskriftnr: 71-0449
Fremstilling
Den afpudsede grisem?rbrad deles p? langs og derefter p? tv?rs.
De kvarte m?rbrader marineres herefter i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Jack W.
Til sidst s?ttes hver stykke m?rbad p? en grillpind eller hvis det skal v?re lidt sjovere, s? s?ttes k?det p? et brystben.
Tilberedning
Steges p? en varm pande ca. 4-5 min. p? hver side.
Er ligeledes velegnet til grill.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med frugtspyd og baguette.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisem?rbrad 91%, marinade 9% (vegetabilsk olie, krydderier (paprika, r?get koriander, peber, chili, hvidl?g, l?g, gurkemeje), salt, sukker, whisky, krydderiekstrakt, antioxidant (E 330)).