Ingredienser

6,000 kg Rodfrugter, frost

4,000 kg Koteletter

0,800 kg Dekora?Marilet Gyros/Hvidl

0,260 kg Krydderpanade Vario

11.06 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GYROS/HVIDL?GSGRATINERET KOTELET P? RODFRUGTBUND

Opskriftnr: 73-0938

Fremstilling
Den afvejede m?ngde Dekora Marilet Gyros/hvidl?g og krydderpanade Vario r?res sammen.

Rodfrugterne l?gges i bunden af en alubakke.

Koteletterne l?gges p? rodfrugterne, hvor koteletterne til sidst sm?res med et godt lag af gratineringen.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med ovnstegte kartofler og tomatsauce.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Rodfrugter 54%, koteletter 36%, marinade 7% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, persille, paprika, oregano, timian, peber), salt, krydderiekstrakter), rasp 2% (HVEDEMEL, g?r, salt), salt, krydderier (paprika, l?g, peber), krydderiekstrakter, M?LKEPROTEIN, antioxidant (E 330).

Go to Top