Ingredienser

1,200 kg Fl?de 38%

0,700 kg Rejer i lage, drænet

0,600 kg Aspargessnitter i lage, dr?net

0,500 kg Aspargesvand

0,110 kg Dekora®Hvid Sauce FB

3.11 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

REJE OG ASPARGES SAUCE

Opskriftnr: 95-0065

Fremstilling
Fløde, aspargesvand og Dekora Hvid Sauce FB blandes og koges op.

Tilsæt rejer og aspargessnitter og lad saucen simre yderligere ca. 5 min.

 Afkøles fra 65°C til under 10°C pÃ¥ max. 3 timer.

Serveringsforslag
Kan serveres som tilbehør til diverse fiskeretter.

Ingredienser:
Er beregnet på et svind på 10% af det færdige produkt.
FLØDE, rejer 25%, asparges 21%, aspargesvand, modificeret majsstivelse (E 1422), SKUMMETMÆLKSPULVER, gærekstrakt, salt, krydderier (løg, peber), stabilisator (E 415), antioxidant (E 330).

Go to Top