Ingredienser
1,200 kg Fl?de 38%
0,700 kg Rejer i lage, drænet
0,600 kg Aspargessnitter i lage, dr?net
0,500 kg Aspargesvand
0,110 kg Dekora®Hvid Sauce FB
3.11 kg
Læg varer i kurv
REJE OG ASPARGES SAUCE
Opskriftnr: 95-0065
Fremstilling
Fløde, aspargesvand og Dekora Hvid Sauce FB blandes og koges op.
Tilsæt rejer og aspargessnitter og lad saucen simre yderligere ca. 5 min.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Serveringsforslag
Kan serveres som tilbehør til diverse fiskeretter.
Ingredienser:
Er beregnet på et svind på 10% af det færdige produkt.
FLÃDE, rejer 25%, asparges 21%, aspargesvand, modificeret majsstivelse (E 1422), SKUMMETMÃLKSPULVER, gærekstrakt, salt, krydderier (løg, peber), stabilisator (E 415), antioxidant (E 330).