Ingredienser

1,600 kg Grisek?d i tern eller strimler, u/fedt og sener

1,300 kg Butterdejsplader

0,800 kg Pasta, kogt

0,800 kg Wokblanding

0,480 kg Dekora Marilet ?l/urte

4.98 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

?L/URTE MARINERET GRISEK?DSPIE MED PASTA

Opskriftnr: 73-0329

Fremstilling
Grisek?d i tern eller strimler marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet ?l/urte.

Det marinerede grisek?d blandes med kogt kold pasta og wokblandingen, hvorefter det fyldes i butterdej.

Kan evt. s?lges i alubakker med et l?g af butterdej.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 200?C i ca. 30-40 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med blandet salat.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisek?d 32%, BUTTERDEJ 26%, wokblanding 16%, PASTA 16%, marinade 10% (?l (vand, BYGMALT, humle ekstrakt), rapsolie, vand, salt, krydderurter, (l?g, SENNEP, timian, b?nneurt), tomat, hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose, M?LKEPROTEIN, antioxidant (E 330, E 331), stabilisator (E 412, E 415), krydderiekstrakter, konserveringsmidler (E 202, E 211)).

Go to Top