Ingredienser

0,400 kg Tykkam af ungkv

0,200 kg Urtegarniture, grov (Flensted)

0,070 kg Dekora Marilet Nordisk

0,050 kg Bacon i tern, Steff Houlberg/Butik

0.72 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SIMRERET MED UNGKV?G OG RODFRUGTER

Opskriftnr: 68-0018

Fremstilling
Rodfrugterne blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Nordisk og l?gges i bunden af en ovnfast salgsemballage.

Tykkam og bacon sk?res i tern og kommes oven p?.

Til sidst vedl?gges en stegepose.

Tilberedning
Kunden tager l?get af bakken og kommer den i stegeposen, som lukkes med den medf?lgende strip.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 75-90 min.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret, evt. sammen med kartoffelmos.

Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 1 salgsenhed.

Forslag til emballage:
Alubakke 1400 ml.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Ungkv?gstykkam 55%, gr?ntsager 28% (r?dl?g, gulerod, k?lrabi, KNOLDSELLERI) marinade 9% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (skalottel?g, hvidl?g, chili, peber, ramsl?g, persille), salt, peberfrugt, tomat, guler?dder, citronolie), bacon 7%.

Go to Top