Ingredienser

2,400 kg Koldt vand

0,800 kg Hjortekød i tern eller strimler

0,400 kg Tomater, fl?ede, hakkede

0,200 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv

0,200 kg Guler?dder

0,200 kg Gullaschsuppe FB

0,200 kg Knoldselleri, rengjort

0,200 kg Porrer, i ringe

0,100 kg Tomatpure, koncentreret

4.7 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

VILDT SUPPE

Opskriftnr: 95-0038

Fremstilling
Bacon svitses i en gryde, hjortekødet tilsættes og brunes.

Grøntsager i tern, flåede tomater, tomatpure, vand og Gullasch suppe FB tilsættes.

Lad det hele småsimre i ca. 30-45 min. eller til kødet er mørt.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Tilberedning
Varmes i en gryde eller i mikroovn.

Serveringsforslag
Kan serveres med cremefraiche og persille ovenpå, samt grov flute.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
Vand, hjortekød 19%, tomat, bacon (grisebryst, vand, salt, konserveringsmiddel (E 250)), gulerod, porre, KNOLDSELLERI, krydderier (løg, paprika, karotter, kommen, hvidløg, peber, chili), modificeret majsstivelse (E 1422), salt, tomatpulver, gærekstrakt, stabilisatorer (E 451, E 450), antioxidant (E 330), krydderiekstrakter, emulgator (E 471), hydrolyseret vegetabilsk protein.

Go to Top