Ingredienser

4,000 kg Skinkeklump u/fedt og sener

0,400 kg Dekora?Marilet Columbus

0,400 kg Porrer, i ringe

0,400 kg Squash i skiver

0,300 kg Chorizop?lse i skiver

0,200 kg Oliven, sorte u/sten, dr?net

0,200 kg Paprika, syltede

0,200 kg Tomater, solt?rrede

6.1 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

CREMET KRYDDERURTE MAR. SKINKE BITES

Opskriftnr: 72-0124

Fremstilling
Skinkeklumpen deles i tre.

Den midterste reelle muskel sk?res til skinke bites.

Musklen deles p? langs i 3 lige store skiver.

Enderne fjernes og der sk?res p? tv?rs af k?dfibrene skiver af ? x 1? x 3 cm.

K?det blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Columbus.

Porrer og squash sk?res i skiver.

De solt?rrede tomater og chorizo p?lsen sk?res i strimler.

Det hele blandes sammen.

Tilberedning
Steges p? en varm pande i ca. 5-7 min.

Serveringsforslag
Kan serveres med ris eller pasta.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Skinkeklump 65%, squash 7%, porrer 7%, marinade 7% (rapsolie (delvis h?rdet), SKUMMETM?LKSEPULVER, salt, krydderurter, (estragon, basilikum, timian), hvidl?g, hydrolyseret vegetabilsk protein, sm?raroma), chorizo p?lse 5%, solt?rrede tomater 3%, oliven 3%, syltede paprika 3%.

Go to Top