Ingredienser
4,000 kg Skinkeklump u/fedt og sener
0,400 kg Dekora?Marilet Columbus
0,400 kg Porrer, i ringe
0,400 kg Squash i skiver
0,300 kg Chorizop?lse i skiver
0,200 kg Oliven, sorte u/sten, dr?net
0,200 kg Paprika, syltede
0,200 kg Tomater, solt?rrede
6.1 kg
Læg varer i kurv
CREMET KRYDDERURTE MAR. SKINKE BITES
Opskriftnr: 72-0124
Fremstilling
Skinkeklumpen deles i tre.
Den midterste reelle muskel sk?res til skinke bites.
Musklen deles p? langs i 3 lige store skiver.
Enderne fjernes og der sk?res p? tv?rs af k?dfibrene skiver af ? x 1? x 3 cm.
K?det blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Columbus.
Porrer og squash sk?res i skiver.
De solt?rrede tomater og chorizo p?lsen sk?res i strimler.
Det hele blandes sammen.
Tilberedning
Steges p? en varm pande i ca. 5-7 min.
Serveringsforslag
Kan serveres med ris eller pasta.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Skinkeklump 65%, squash 7%, porrer 7%, marinade 7% (rapsolie (delvis h?rdet), SKUMMETM?LKSEPULVER, salt, krydderurter, (estragon, basilikum, timian), hvidl?g, hydrolyseret vegetabilsk protein, sm?raroma), chorizo p?lse 5%, solt?rrede tomater 3%, oliven 3%, syltede paprika 3%.