Ingredienser
4,000 kg Grisem?rbrad, afpudset
0,450 kg Bacon i skiver
0,400 kg Dekora Marilet Athen
4.85 kg
Læg varer i kurv
GR?SK MARINERET GRISEM?RBRAD MED BACON
Opskriftnr: 71-0392
Fremstilling
Den afpudsede grisem?rbrad marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Athen, hvorefter der l?gges et par skiver bacon p? toppen.
Til sidst sn?res stegen.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 30-35 min.
Lad stegen hvile ca. 10 min. f?r udsk?ring.
Er ligeledes velegnet til grill og kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med pastasalat.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisem?rbrad 83%, bacon 9%, marinade 8% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (toast l?g, dild, persille, hvidl?g, merian), salt, krydderiekstrakter, hydrolyseret vegetabilsk protein).