Ingredienser

4,000 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,450 kg Bacon i skiver

0,400 kg Dekora Marilet Athen

4.85 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GR?SK MARINERET GRISEM?RBRAD MED BACON

Opskriftnr: 71-0392

Fremstilling
Den afpudsede grisem?rbrad marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Athen, hvorefter der l?gges et par skiver bacon p? toppen.

Til sidst sn?res stegen.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 30-35 min.

Lad stegen hvile ca. 10 min. f?r udsk?ring.

Er ligeledes velegnet til grill og kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med pastasalat.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisem?rbrad 83%, bacon 9%, marinade 8% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (toast l?g, dild, persille, hvidl?g, merian), salt, krydderiekstrakter, hydrolyseret vegetabilsk protein).

Go to Top