Ingredienser

6,500 kg Grisek?d, hakket (10-12% fedt)

3,000 kg Koldt vand

1,100 kg Rørt Fars FB Optimal

0,300 kg Dekora?Svampe Traneb

10.9 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FARSBRØD MED SVAMPE TRANEBÆR

Opskriftnr: 73-1064

Fremstilling
Alle ingredienser blandes grundigt til en god emulsion er opnået.

Farsen fyldes herefter i en ovnfast emballage.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 50 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med rødkålssalat med appelsiner, rødvinssauce og kartofler.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Svinekød 60%, vand, tranebær 7%, rasp 4% (HVEDEMEL, gær, salt), svampe 2% (champignon, Carl Johan, kantarel), surhedsregulerende middel (E 325), animalsk protein (svine), salt, krydderier (løg, peber), kartoffelmel, stabilisator (E 471), eddike, antioxidanter (E 330, E 331, E 301).

Go to Top