Ingredienser
6,500 kg Grisek?d, hakket (10-12% fedt)
3,000 kg Koldt vand
1,100 kg Rørt Fars FB Optimal
0,300 kg Dekora?Svampe Traneb
10.9 kg
Læg varer i kurv
FARSBRÃD MED SVAMPE TRANEBÃR
Opskriftnr: 73-1064
Fremstilling
Alle ingredienser blandes grundigt til en god emulsion er opnået.
Farsen fyldes herefter i en ovnfast emballage.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 50 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med rødkålssalat med appelsiner, rødvinssauce og kartofler.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Svinekød 60%, vand, tranebær 7%, rasp 4% (HVEDEMEL, gær, salt), svampe 2% (champignon, Carl Johan, kantarel), surhedsregulerende middel (E 325), animalsk protein (svine), salt, krydderier (løg, peber), kartoffelmel, stabilisator (E 471), eddike, antioxidanter (E 330, E 331, E 301).