Ingredienser

4,600 kg Skinkeklump u/fedt og sener

3,000 kg Is/vand

2,000 kg Andek?d u/ben og skind

0,150 kg Schinkat?500

0,100 kg Dekora? Hvidl?g/Rosmarin (G82190)

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

10.05 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

R?GET OG KOGT SKINKEP?LSE MED AND OG HVIDL?G/ROSMARIN

Opskriftnr: 22-0083

Fremstilling
Skinkeklumperne hakkes gennem 13 mm hulskiven.

Andek?det afpudses og sk?res i tern af 2 x 2 cm.

Skinkek?det h?nd?ltes med salt, Schinkat 500 og Dekora Hvidl?g/rosmarin.

Der ?ltes til t?rstofferne er godt fordelt.

Herefter tils?ttes isvandet gradvist og der ?ltes til en god binding er opn?et.

Til sidst vendes andeternene i farsen.

Farsen s?ttes i k?lerummet natten over og n?ste dag ?ltes farsen godt igennem inden stopning.

Stopning
Farsen stoppes i valgfri r?gbar tarm af passende kaliber.

T?rring
Ved 60?C i 40-50 min.

Rygning
Ved 60-65?C i ca. 45 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C indtil en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Skinkek?d 49%, vand, andek?d 21%, salt, stabilisator (E 451), krydderier (hvidl?g, paprika, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, dextrose, rapsolie, fortykningsmiddel (E 407a), maltodextrin,  hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top