Ingredienser
4,000 kg Oksecuvette
0,400 kg Dekora®Marilet Cognac
0,400 kg Koldt vand til tendinlage
0,040 kg Tendin Indasia (G23620)
4.84 kg
Læg varer i kurv
COGNAC MARINERET OKSECUVETTE (TD)
Opskriftnr: 54-0069
Fremstilling
Cuvette pudses ren for sener.
Fedtet kan evt. ridses i tern.
Metode 1: Tumbler/spicer.
Tendin og koldt vand blandes og fyldes i tumbler/spicer sammen med kødet.
Der tumbles/masseres i ca. 20 min. eller til lagen er optaget.
Dekora Marilet Cognac fyldes i tumbler/spicer, og der køres i ca. 1 min. således at marinaden er ligeligt fordelt på kødet.
Metode 2: Vakuumpose.
Tendin og koldt vand blandes og fyldes i en vakuumpose sammen med kødet.
Posen vakuumlukkes og lægges på køl (højst +5°C), hvor den masseres/vendes med jævne mellemrum til kødet har opsuget tendinlagen.
Kødet marineres i den afvejede mængde Dekora Marilet Cognac.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 40 min. eller til en kernetemperatur på 58°C.
Lad stegen hvile ca. 10 min. før udskæring.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan evt. serveres råstegte kartofler og en grøn salat.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Oksecuvette 83%, vand 8%, marinade 8% (rapsolie (delvis hærdet), krydderier (paprika, koriander, rosmarin, timian, enebær, merian), cognac, salt, sukker, krydderiekstrakt), sukker, konserveringsmiddel (E 262), antioxidanter (E 301, E 331).