Ingredienser

2,000 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,200 kg Dekora?Marilet Tomat & oregano

0,200 kg Ost, revet

0,120 kg Chorizop?lse, hel

0,060 kg Tomater, solt?rrede

0,010 kg Persille, Sk?ret 2-5 mm.

2.59 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

TOMAT/OREGANO MARINERET M?RBRADKRONE

Opskriftnr: 71-0625

Fremstilling
Grisem?rbraderne marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Tomat/oregano.

De marinerede m?rbrader l?gges som en "snegl".

Tip: Man kan evt. dele m?rbraderne p? langs, s? der bliver to stk. af hver.

To grillspyd f?res vandret igennem m?rbraden, s? de to spyd krydser hinanden.

Ost, chorizo i tykke skiver og solt?rrede l?gges i midten af "m?rbradsneglen" og drysses med t?rret persille.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C til en kernetemperatur p? 68? C.

Lad stegen hvile i ca. 10 min. f?r udsk?ring.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med bagt kartoffel og mixed salat.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisem?rbrad 76%, marinade 8% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (tomat, l?g, oregano, chili, basilikum, peber), salt, dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt), OST 8%, chorizo 5%, solt?rrede tomater 2%, persille.

Go to Top