Ingredienser

4,000 kg Grisek?d (16-18% fedt)

3,000 kg Grisek?d (8-10% fedt)

3,000 kg Oksek?d (8-10% fedt)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,080 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,050 kg Rolactin (I42220)

0,050 kg Rowunit? til Bondekonens Stegep?lse (I13400)

0,030 kg Fortex?Flydende Hvidl?g (I42050)

0,010 kg Wursal

10.32 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HVIDLØGSPØLSE (KNOBLÄNDER)

Opskriftnr: 17-0004

Fremstilling
Det godt gennemkølede oksekød hakkes gennem 5 mm hulskiven og blandes med det øvrige svinekød.

Derefter tilsættes saltet, Rowunit til Bondekonens Stegepølse, Rolactin, Fortex flydende Hvidløg samt Wursal og det hele blandes og hakkes gennem 5 mm hulskiven.

Stopning
Stoppes i svinetarme 28/30 (DK99030) og afdrejes i passende længde.

Tørring
Ved 45°C i ca. 30-35 min.

Rygning
Ved 45°C til den ønskede farve og smag er opnået.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 7,5% af det færdige produkt.
Til 100 g færdigvare er anvendt:
Svinekød 73 g, oksekød 31 g, salt, LAKTOSE, dextrose, glucosesirup, vand, krydderier (peber, koriander, ingefær, persille, løg), smagsforstærker (E 621), hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 300), krydderiekstrakt, fortykningsmidler (E 415, E 412), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top