Ingredienser
4,000 kg Grisefilet
0,400 kg Dekora?Marilet Paprika Smokey
0,400 kg Koldt vand til tendinlage
0,040 kg Tendin Indasia (G23620)
4.84 kg
Læg varer i kurv
PAPRIKA SMOKEY MARINERET GRISEFILET (TD)
Opskriftnr: 71-0506
Fremstilling
Metode 1: Tumbler/spicer.
Tendin og koldt vand blandes og fyldes i tumbler/spicer sammen med k?det.
Der tumbles/masseres i ca. 20 min. eller til lagen er optaget.
Dekora Marilet Paprika Smokey fyldes i tumbler/spicer, og der k?res i ca. 1 min. s?ledes at marinaden er ligeligt fordelt p? k?det.
Stegene pakkes ind i stegefilm og sn?rres.
Metode 2: Vakuumpose.
Tendin og koldt vand blandes og fyldes i en vakuumpose sammen med k?det.
Posen vakuumlukkes og l?gges p? k?l (h?jst +5?C), hvor den masseres/vendes med j?vne mellemrum til k?det har opsuget tendinlagen.
K?det marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Paprika Smokey.
Stegene pakkes ind i stegefilm og sn?rres.
Tilberedning
Steges i forvarmet ovn ved 160?C i ca. 50 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Lad stegen hvile ca. 10 min. f?r udsk?ring.
B?r gennemsteges da stegen er stiksaltet.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med pastasalat og friskbagt baguette.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisefilet 83%, vand, marinade 8% (rapsolie (delvis h?rdet), salt, krydderier (hvidl?g, peber, r?gede koriander, paprika), dextrose, krydderiekstrakter), sukker, konserveringsmiddel (E 262), antioxidanter (E 301, E 331).