Ingredienser
4,000 kg Grisekoteletter
0,560 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv
0,400 kg Dekora?Marilet Krydderurter/L?g (I37880)
0,140 kg Traneb?r, t?rrede
5.1 kg
Læg varer i kurv
KRYDDERURTER/L?G MAR. KOTELET MED BACON OG TRANEB?R
Opskriftnr: 73-0404
Fremstilling
Grisekoteletterne sk?res med en lomme i hver, hvorefter de marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Krydderurter/l?g.
De t?rrede traneb?r og bacon i tern blandes og fyldes i koteletterne.
Kan evt. lukkes med en k?dn?l.
Tilberedning
Steges p? en varm pande eller i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 15-20 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Er ligeledes velegnet til grill og kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med ovnstegte kartofler, vildtsauce og waldorfsalat.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisekoteletter 78%, bacon 11%, marinade 8% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (toast l?g, persille, oregano, b?nneurt, SELLERI), salt, karamelsukker, krydderiekstrakter, hydrolyseret vegetabilsk protein), t?rrede traneb?r 3%.