Ingredienser

4,000 kg Grisekoteletter

0,560 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv

0,400 kg Dekora?Marilet Krydderurter/L?g (I37880)

0,140 kg Traneb?r, t?rrede

5.1 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KRYDDERURTER/L?G MAR. KOTELET MED BACON OG TRANEB?R

Opskriftnr: 73-0404

Fremstilling
Grisekoteletterne sk?res med en lomme i hver, hvorefter de marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Krydderurter/l?g.

De t?rrede traneb?r og bacon i tern blandes og fyldes i koteletterne.

Kan evt. lukkes med en k?dn?l.

Tilberedning
Steges p? en varm pande eller i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 15-20 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til grill og kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med ovnstegte kartofler, vildtsauce og waldorfsalat.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisekoteletter 78%, bacon 11%, marinade 8% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (toast l?g, persille, oregano, b?nneurt, SELLERI), salt, karamelsukker, krydderiekstrakter, hydrolyseret vegetabilsk protein), t?rrede traneb?r 3%.

Go to Top