Ingredienser
0,400 kg Hvidsauce (G83970) Færdiglavet
0,350 kg Grisem?rbrad, afpudset
0,100 kg Champignon, hele, konserverede
0.85 kg
Læg varer i kurv
MÃRBRAD A LA CREME
Opskriftnr: 96-0111
Fremstilling
Den hvide sauce laves efter anvisningen på posen eller opskrift 95-0045 og afkøles.
Den kolde sauce blandes med den afpudsede grisemørbrad i skiver og champignon og lægges i bunden af en ovnfast emballage.
Bakken pyntes af med tørret persille.
Tilberedning
Kunden kommer bakken ind i stegeposen og lukker den med den medfølgende strip.
Steges i en forvarmet ovn ved 160°C i ca. 45 min.
Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret med ris og årstidens grønt.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
Til 100 g færdigvare er anvendt:
Hvidsauce 52 g (FLÃDE, vand, modificeret majsstivelse (E 1422), SKUMMETMÃLKSPULVER, gærekstrakt, salt, krydderier (løg, peber), stabilisator (E 415), antioxidant (E 330)), grisemørbrad 46 g, champignon 13 g, tørret persille.