Ingredienser

0,400 kg Hvidsauce (G83970) Færdiglavet

0,350 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,100 kg Champignon, hele, konserverede

0.85 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

MØRBRAD A LA CREME

Opskriftnr: 96-0111

Fremstilling
Den hvide sauce laves efter anvisningen på posen eller opskrift 95-0045 og afkøles.

Den kolde sauce blandes med den afpudsede grisemørbrad i skiver og champignon og lægges i bunden af en ovnfast emballage.

Bakken pyntes af med tørret persille.

Tilberedning
Kunden kommer bakken ind i stegeposen og lukker den med den medfølgende strip.

Steges i en forvarmet ovn ved 160°C i ca. 45 min.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret med ris og årstidens grønt.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
Til 100 g færdigvare er anvendt:
Hvidsauce 52 g (FLØDE, vand, modificeret majsstivelse (E 1422), SKUMMETMÆLKSPULVER, gærekstrakt, salt, krydderier (løg, peber), stabilisator (E 415), antioxidant (E 330)), grisemørbrad 46 g, champignon 13 g, tørret persille.

Go to Top