Ingredienser

2,000 kg Kyllingebryst

0,200 kg Dekora Marilet Nordisk

0,200 kg Rygeost

0,025 kg Dekora?Porrer Hvidl

2.425 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

NORDISK KYLLING MED RYGEOST

Opskriftnr: 83-1046

Fremstilling
Der sk?res et snit ned i hvert kyllingebryst hvorefter de marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Nordisk.

Dekora Porrer Hvidl?g og rygeost blandes og fyldes i de marinerede kyllingebryster.

Fremstilling
Steges i ovn ved 175?C i ca. 25 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med nye kartofler og kryddersm?r.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Kyllingebryst 82%, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (skalottel?g, hvidl?g, chili, peber, ramsl?g, persille), salt, peberfrugt, tomat, guler?dder, citronolie (solsikkeolie), RYGEOST, t?rret porrer, hvidl?g.

Go to Top