KRYDDERSPR?NGT KALVEBRYST
Opskriftnr: 54-0080
Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
0,600 kg Salfos F Krydderurter (I44990)
Fremstilling
Kalvebrystet spr?jtes med en tilv?kst p? 10%.
L?gges i samme lage mindst 24 timer for gennemsaltning.
Tilberedning
Koges ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Salg
S?lges r?, s? kunden selv skal koge eller koges og s?lges skivesk?ret som p?l?g.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Kalvebryst 91%, vand 8%, salt, dextrose, stabilisatorer (E 450,E 451), antioxidant (E 301), smagsforst?rker(E 621), krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E 250).