Ingredienser

9,000 kg Snitter u/sv

5,000 kg Griselever, afpudset

1,000 kg Varm suppe

0,300 kg Bondemandens Leverp?lse m/ristede l

0,150 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,150 kg Nitritsalt (DK40018)

0,090 kg OPTIMIX, Emulgator E471 (M7750)

0,020 kg Vita-Rot (I42700)

0,020 kg Wursal

0,010 kg MOGUNTIA Glutamat (E 621) (M8870)

15.74 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GROV LEVERP?LSE

Opskriftnr: 31-0013

Fremstilling
Leveren rensk?res, skylles og hakkes gennem 8 mm hulskiven.

K?det sk?res i passende stykker og koges m?rt (kernetemperatur 65?C), hvorefter det hakkes gennem 3 mm hulskiven.

OPTIMIX piskes sammen med den varme suppe og blandes med det hakkede k?d. Ibland de resterende krydderier og alt saltet.

Tils?t det hakkede lever og bland det hele godt.

Stopning
Farsen stoppes i Oskuda Rotex, kal. 65/45, gul, fedtende (ca 1100 g) (T77140).

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?dsnitter 62%, griselever 34%, suppe (afkog fra k?det), salt, krydderier (merian, peber, ingef?r, persille, l?g), toastl?g, dextrose, emulgator (E 471), hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 300), smagsforst?rker (E 621), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top