Ingredienser

0,430 kg Kartofler m/skr?l, sm? forkogte

0,300 kg Nakkekoteletter

0,050 kg Champignon i skiver, dr?net

0,050 kg Dekora?Marilet Kryddersennep

0,050 kg Salatost i tern

0,030 kg Kapersfrugt, med stilk

0,020 kg Paprika i strimler, syltede

0.93 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KRYDDERSENNEP MAR. KARTOFLER MED NAKKEKOTELETTER OG SVAMPE

Opskriftnr: 73-1078

Fremstilling
Kartoflerne blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Kryddersennep og kapersfrugt.

Blandingen l?gges i bunden af en ovnfast emballage, hvorp? nakkekoteletterne l?gges.

Salatost, champignon og syltet paprika i strimler fordeles henover nakkekoteletterne.

Tilberedning
Kunden tils?tter fl?de til retten f?r tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 30 min. eller til k?det er gennemstegt.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret.

Ingredienser:
Kogte kartofler 46%, nakkekoteletter 34%, SALATOST 5%, syltede champignon 5%, marinade 5% (rapsolie (delvis h?rdet), SENNEP, salt, krydderier (gurkemeje, paprika, persille, oregano, SELLERI), g?rekstrakt, sukker, eddike, krydderiekstrakter), kapersfrugt 3%, syltede paprika 2%.

Go to Top