Ingredienser
0,430 kg Kartofler m/skr?l, sm? forkogte
0,300 kg Nakkekoteletter
0,050 kg Champignon i skiver, dr?net
0,050 kg Dekora?Marilet Kryddersennep
0,050 kg Salatost i tern
0,030 kg Kapersfrugt, med stilk
0,020 kg Paprika i strimler, syltede
0.93 kg
Læg varer i kurv
KRYDDERSENNEP MAR. KARTOFLER MED NAKKEKOTELETTER OG SVAMPE
Opskriftnr: 73-1078
Fremstilling
Kartoflerne blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Kryddersennep og kapersfrugt.
Blandingen l?gges i bunden af en ovnfast emballage, hvorp? nakkekoteletterne l?gges.
Salatost, champignon og syltet paprika i strimler fordeles henover nakkekoteletterne.
Tilberedning
Kunden tils?tter fl?de til retten f?r tilberedning.
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 30 min. eller til k?det er gennemstegt.
Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret.
Ingredienser:
Kogte kartofler 46%, nakkekoteletter 34%, SALATOST 5%, syltede champignon 5%, marinade 5% (rapsolie (delvis h?rdet), SENNEP, salt, krydderier (gurkemeje, paprika, persille, oregano, SELLERI), g?rekstrakt, sukker, eddike, krydderiekstrakter), kapersfrugt 3%, syltede paprika 2%.