Ingredienser

4,000 kg Kyllingebryst

1,000 kg Kyllingeoverl?r m/skind, u/ben

0,880 kg Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode

0,500 kg Koldt vand

0,320 kg Cornflakes

0,120 kg Dekora?Marinat Kryddermarinade

0,120 kg Koldt vand til opbl?dning

0,040 kg Dekora?Julieschka (I51490)

6.98 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

CORNFLAKES PANERET FYLDT KYLLINGEBRYST

Opskriftnr: 85-0101

Fremstilling
1 del (40 g) Dekora Julieschka opbl?des i 3 dele (120 g) koldt vand.

Lad henst? p? k?l (h?jst +5?C) i ca. 2 timer eller til vandet er opsuget.

Kyllingek?det hakkes gennem 3 mm hulskiven og blandes med koldt vand, Luksus Frikadelle FB, fetaost i sm? tern og de opbl?dte urter.

Der sk?res en lomme i kyllingebrysterne, hvori urtefarsen fyldes.

Herefter vendes kyllingebrysterne f?rst i Dekora Marinat Kryddermarinade, derefter i knuste cornflakes.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 160?C i ca. 30 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med provence marinerede kartofler.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Kyllingebryst 57%, kyllingeoverl?r 14%, vand, HVEDEMEL 7%, CORNFLAKES 4,5%, urter 2% (l?g, karotter, tomater, paprika), rapsolie, krydderier (l?g, peber), salt, kartoffelstivelse, SKUMMETM?LKSPULVER, hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike, krydderiekstrakter.

Go to Top