Ingredienser
6,500 kg Grisek?d, hakket (10-12% fedt)
2,680 kg Isvand
1,100 kg Rørt Fars FB Optimal
0,400 kg Bacon i tern, First Price
0,200 kg Dekora?Porrer Hvidl
10.88 kg
Læg varer i kurv
FARSBRÃD MED PORRER HVIDLÃG OG BACON
Opskriftnr: 73-1062
Fremstilling
Alle ingredienserne blandes grundigt til en god emulsion er opnået.
Farsen fyldes herefter i en ovnfast emballage.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 50 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med flødekartofler og bønnesalat.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Svinekød 60%, vand, porrer 6%, bacon 4%, rasp 4% (HVEDEMEL, gær, salt), surhedsregulerende middel (E 325), animalsk protein (svine), salt, krydderier (løg, peber), hvidløg, kartoffelmel, stabilisator (E 471), eddike, antioxidanter (E 330, E 331, E 301).