Ingredienser

6,500 kg Grisek?d, hakket (10-12% fedt)

2,680 kg Isvand

1,100 kg Rørt Fars FB Optimal

0,400 kg Bacon i tern, First Price

0,200 kg Dekora?Porrer Hvidl

10.88 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FARSBRØD MED PORRER HVIDLØG OG BACON

Opskriftnr: 73-1062

Fremstilling
Alle ingredienserne blandes grundigt til en god emulsion er opnået.

Farsen fyldes herefter i en ovnfast emballage.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 50 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med flødekartofler og bønnesalat.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Svinekød 60%, vand, porrer 6%, bacon 4%, rasp 4% (HVEDEMEL, gær, salt), surhedsregulerende middel (E 325), animalsk protein (svine), salt, krydderier (løg, peber), hvidløg, kartoffelmel, stabilisator (E 471), eddike, antioxidanter (E 330, E 331, E 301).

Go to Top