Ingredienser

4,000 kg Grisefilet Royal

4,000 kg Wokblanding

0,600 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

8.6 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HVIDL?G/ROSMARIN MAR. SAUTE SKIVER P? BUND AF GR?NTSAGER

Opskriftnr: 71-0573

Fremstilling
Grisefilet royal sk?res i saute skiver og marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin.

Wokblandingen placeres i bunden af en ovnfast emballage, hvorp? de marinerede saute skiver l?gges.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 15-20 min.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med aspargeskartofler.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisefilet 47%, wokblanding 46%, marinade 7% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat).

Go to Top