Ingredienser

0,500 kg Kyllingebryst, stegt

0,200 kg Porrer, i ringe

0,100 kg R?d Pestosauce 100 g pose (G82640)

0,050 kg Mozzarella i skiver

0,040 kg Serranoskinke

0.89 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KYLLINGEBRYST P? BUND AF PORRER MED PESTOSAUCE

Opskriftnr: 85-0149

Fremstilling
Porrer i ringe l?gges i bunden af en ovnfast emballage hvorp? kyllingebrysterne l?gges.

Der l?gges en skive serranoskinke og mozzarella p? hver kyllingebryst.

Pyntes evt. af med t?rret persille.

Der l?gges en 100 g pose R?d Pestosauce i bakken.

Tilberedning
Kunden h?lder posens indhold og fl?de over retten, f?r tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20 min.

Serveringsforslag
Kan serveres med frisk pasta og baguette til.

Ingredienser:
Kyllingebryster 56%, porrer 22%, pestosauce 11% (vand, rapsolie, sukker, tomat, salt, OSTEPULVER, krydderier (basilikum, hvidl?g), modificeret majsstivelse (E 1422), krydderiekstrakt, stabilisatorer (E 412, E 415), antioxidant (E 330), konserveringsmidler (E 211, E 202)), MOZZARELLA 6%, serrano 5%.

Go to Top