Ingredienser
0,500 kg Kyllingebryst, stegt
0,200 kg Porrer, i ringe
0,100 kg R?d Pestosauce 100 g pose (G82640)
0,050 kg Mozzarella i skiver
0,040 kg Serranoskinke
0.89 kg
Læg varer i kurv
KYLLINGEBRYST P? BUND AF PORRER MED PESTOSAUCE
Opskriftnr: 85-0149
Fremstilling
Porrer i ringe l?gges i bunden af en ovnfast emballage hvorp? kyllingebrysterne l?gges.
Der l?gges en skive serranoskinke og mozzarella p? hver kyllingebryst.
Pyntes evt. af med t?rret persille.
Der l?gges en 100 g pose R?d Pestosauce i bakken.
Tilberedning
Kunden h?lder posens indhold og fl?de over retten, f?r tilberedning.
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20 min.
Serveringsforslag
Kan serveres med frisk pasta og baguette til.
Ingredienser:
Kyllingebryster 56%, porrer 22%, pestosauce 11% (vand, rapsolie, sukker, tomat, salt, OSTEPULVER, krydderier (basilikum, hvidl?g), modificeret majsstivelse (E 1422), krydderiekstrakt, stabilisatorer (E 412, E 415), antioxidant (E 330), konserveringsmidler (E 211, E 202)), MOZZARELLA 6%, serrano 5%.