Ingredienser

4,000 kg Lammeskank

0,400 kg Dekora Marilet ?l/urte

4.4 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

?L/URTE MARINERET LAMMESKANK

Opskriftnr: 81-0222

Fremstilling
Lammeskankerne marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet ?l/urte.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 140?C i ca.2? time.

Serveringsforslag
Kan serveres med bagt kartoffelmos og r?dbedesalat.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Lammeskank 91%, marinade 9% (?l (vand, BYGMALT, humle ekstrakt), rapsolie, vand, salt, krydderurter, (l?g, SENNEP, timian, b?nneurt), tomat, hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose, m?lkeprotein, antioxidant (E 330, E 331), stabilisator (E 412, E 415), krydderiekstrakter, konserveringsmidler (E 202, E 211)).

Go to Top