Ingredienser

4,000 kg Skinkeculotte

0,120 kg Dekora?Marinat Kryddermarinade

0,080 kg Dekora Middelhavskrydderi Antisaft

4.2 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

MIDDELHAVSMARINERET SKINKECULOTTE

Opskriftnr: 71-0570

Fremstilling
Spæklaget på skinkeculotterne krydssnittes, hvorefter culotterne marineres i den blandede mængde Dekora Middelhavskrydderi Antisaft og Dekora Marinat Kryddermarinade.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 160°C i ca. 40-50 min. eller til en kernetemperatur på 68°C.

Lad stegen hvile i ca. 10 min. før udskæring.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med kold kartoffelsalat og blandet salat.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Skinkeculotte 95%, marinade 5% (rapsolie, krydderier (paprika, løg, hvidløg, basilikum, persille), coated salt (salt, palmeolie), krydderiekstrakt).

Go to Top