Ingredienser
4,000 kg Skinkeculotte
0,120 kg Dekora?Marinat Kryddermarinade
0,080 kg Dekora Middelhavskrydderi Antisaft
4.2 kg
Læg varer i kurv
MIDDELHAVSMARINERET SKINKECULOTTE
Opskriftnr: 71-0570
Fremstilling
Spæklaget på skinkeculotterne krydssnittes, hvorefter culotterne marineres i den blandede mængde Dekora Middelhavskrydderi Antisaft og Dekora Marinat Kryddermarinade.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 160°C i ca. 40-50 min. eller til en kernetemperatur på 68°C.
Lad stegen hvile i ca. 10 min. før udskæring.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med kold kartoffelsalat og blandet salat.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Skinkeculotte 95%, marinade 5% (rapsolie, krydderier (paprika, løg, hvidløg, basilikum, persille), coated salt (salt, palmeolie), krydderiekstrakt).