Ingredienser
0,600 kg Apetina i blok
0,400 kg Squash i skiver
0,350 kg Serranoskinke
0,030 kg Dekora Middelhavskrydderi Antisaft
1.38 kg
Læg varer i kurv
MIDDELHAVSKRYDRET SALATOST I SERRANOSV?B
Opskriftnr: 90-0015
Fremstilling
Apetina (fetaost) i blok sk?res i skiver af ca. 4-5 mm tykkelse.
Serrano i skiver l?gges op ved siden af hinanden, hvorp? squash i skiver og ost i skiver l?gges.
Der krydres med Dekora Middelhavskrydderi Antisaft, og serranoskinken vikles omkring.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 10 min.
Er ligeledes velegnet grill.
Serveringsforslag
Kan serveres som tapas, forret eller som tilbeh?r til alle typer k?d, fisk og fjerkr?.
Ingredienser:
SALATOST 43%, squash 29%, serrano 25%, krydderier (paprika, l?g, hvidl?g, basilikum, persille), coated salt (salt, palmeolie), rapsolie.