Ingredienser

0,600 kg Apetina i blok

0,400 kg Squash i skiver

0,350 kg Serranoskinke

0,030 kg Dekora Middelhavskrydderi Antisaft

1.38 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

MIDDELHAVSKRYDRET SALATOST I SERRANOSV?B

Opskriftnr: 90-0015

Fremstilling
Apetina (fetaost) i blok sk?res i skiver af ca. 4-5 mm tykkelse.

Serrano i skiver l?gges op ved siden af hinanden, hvorp? squash i skiver og ost i skiver l?gges.

Der krydres med Dekora Middelhavskrydderi Antisaft, og serranoskinken vikles omkring.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 10 min.

Er ligeledes velegnet grill.

Serveringsforslag
Kan serveres som tapas, forret eller som tilbeh?r til alle typer k?d, fisk og fjerkr?.

Ingredienser:
SALATOST 43%, squash 29%, serrano 25%, krydderier (paprika, l?g, hvidl?g, basilikum, persille), coated salt (salt, palmeolie), rapsolie.

Go to Top