Ingredienser

6,500 kg Varm suppe

6,000 kg Griselever, afpudset

4,500 kg Sp?k, kogt

2,250 kg Leverpostejblanding FB nr. 10501

19.25 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HJEMMELAVET LEVERPOSTEJ - BAGT

Opskriftnr: 33-0050

Fremstilling
Sp?kket sk?res i sm? stykker, og koges ved 80?C til det er m?rt, ca. 35 min.

Leveren rensk?res, og udvandes i koldt vand.

Leveren og det kogte sp?k wulffes gennem 3 mm hulskiven og blandes med hj?lpestofblandingen.

Suppen tils?ttes gradvist under kraftig omr?ring.

H?ldes i forme.

Skal varmebehandles f?r salg.

Bagning
Bages i vandbad ved ca. 170-190?C til en kernetemperatur p? 75?C (ca. 50-60 min.).

Serveringsforslag
Kan anvendes til p?l?g, s?vel kold som varm.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Griselever 35%, suppe (afkog fra fedtet), sp?k, HVEDEMEL, dextrose, salt, krydderier (l?g, peber), SKUMMETM?LKSPULVER, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidanter (E 331, E 330), SOJAPROTEIN, stabilisator (E 451). BAGT.

Go to Top