Ingredienser

1,000 kg Kalvek?ber, afpudsede

1,000 kg Koldt vand

0,300 kg R?dl?g i b?de

0,150 kg Bladselleri i skiver

0,100 kg Dekora?Brun Sauce FB

0,070 kg Dekora?Porrer Hvidl

2.62 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BRAISEREDE KALVEK?BER

Opskriftnr: 97-0100

Fremstilling
De afpudsede kalvek?ber brunes godt i en gryde.

Dekora Porrer Hvidl?g og vand kommes ved og k?berne sm? simrer i ca. 2,5 time.

R?dl?g i b?de og bladselleri i tern kommes i gryden og retten simrer yderligere i ca. 30 min.

J?vnes til sidst med Dekora Brun Sauce FB.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer og kommes i ovnfast salgsemballage.

Tilberedning
Opvarmes i forvarmet ovn ca. 20 min. ved 160?C.

Kan ligeledes opvarmes i mikrob?lgeovn.

Serveringsforslag
Kan serveres med kartoffelmos og surt.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 15% af det f?rdige produkt. 
Kalvek?ber 45%, vand, r?dl?g, BLADSELLERI, porrer, maltodextrin, modificeret majsstivelse (E 1422), hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, oksebouillion, sukker, farvestof (E 150c), krydderier (hvidl?g, peber, l?g), stabilisator (E 415).

Go to Top