Ingredienser
1,000 kg Kalvek?ber, afpudsede
1,000 kg Koldt vand
0,300 kg R?dl?g i b?de
0,150 kg Bladselleri i skiver
0,100 kg Dekora?Brun Sauce FB
0,070 kg Dekora?Porrer Hvidl
2.62 kg
Læg varer i kurv
BRAISEREDE KALVEK?BER
Opskriftnr: 97-0100
Fremstilling
De afpudsede kalvek?ber brunes godt i en gryde.
Dekora Porrer Hvidl?g og vand kommes ved og k?berne sm? simrer i ca. 2,5 time.
R?dl?g i b?de og bladselleri i tern kommes i gryden og retten simrer yderligere i ca. 30 min.
J?vnes til sidst med Dekora Brun Sauce FB.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer og kommes i ovnfast salgsemballage.
Tilberedning
Opvarmes i forvarmet ovn ca. 20 min. ved 160?C.
Kan ligeledes opvarmes i mikrob?lgeovn.
Serveringsforslag
Kan serveres med kartoffelmos og surt.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 15% af det f?rdige produkt.
Kalvek?ber 45%, vand, r?dl?g, BLADSELLERI, porrer, maltodextrin, modificeret majsstivelse (E 1422), hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, oksebouillion, sukker, farvestof (E 150c), krydderier (hvidl?g, peber, l?g), stabilisator (E 415).