Ingredienser
1,000 Stk. Stegepose ca. 35x43 cm
0,400 kg Grisem?rbrad, afpudset
0,200 kg Porrer i skiver, Catering Engros 67811
0,200 kg Tomater
0,100 kg R?d Pestosauce
0,100 kg R?dl?g i skiver, Catering Engros 67915
0,080 kg Bacon i skiver
2.08 kg
Læg varer i kurv
SIMRERET MED GRISEM?RBRAD, GR?NTSAGER OG R?D PESTOSAUCE
Opskriftnr: 71-0604
Fremstilling
Grisem?rbraden omvikles med bacon og placeres i den ene side af en ovnfast emballage.
Tomater sk?res i b?de og blandes med porrer i grove stykker og r?dl?g.
Blandingen kommes i modsatte side af salgsemballagen.
Til sidst vedl?gges den sammenfoldede stegepose og en pose R?d Pestosauce.
Tilberedning
Kunden h?lder R?d Pestosauce over retten og eventuel fl?de, f?r tilberedning.
Bakken kommes i stegeposen og lukkes med den medf?lgende strip.
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 45 min.
Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Gr?ntsager 46% (tomat, porre, r?dl?g), grisem?rbrad 37%, r?d pestosauce 9% (vand, rapsolie, sukker, tomat, salt, OSTEPULVER, antioxidanter (E 325, E 330) krydderier (basilikum, hvidl?g), modificeret majsstivelse (E 1422), krydderiekstrakt, stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 211, E 202)), bacon 7%.