Ingredienser

1,000 Stk. Stegepose ca. 35x43 cm

0,400 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,200 kg Porrer i skiver, Catering Engros 67811

0,200 kg Tomater

0,100 kg R?d Pestosauce

0,100 kg R?dl?g i skiver, Catering Engros 67915

0,080 kg Bacon i skiver

2.08 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SIMRERET MED GRISEM?RBRAD, GR?NTSAGER OG R?D PESTOSAUCE

Opskriftnr: 71-0604

Fremstilling
Grisem?rbraden omvikles med bacon og placeres i den ene side af en ovnfast emballage.

Tomater sk?res i b?de og blandes med porrer i grove stykker og r?dl?g.

Blandingen kommes i modsatte side af salgsemballagen.

Til sidst vedl?gges den sammenfoldede stegepose og en pose R?d Pestosauce.

Tilberedning
Kunden h?lder R?d Pestosauce over retten og eventuel fl?de, f?r tilberedning.

Bakken kommes i stegeposen og lukkes med den medf?lgende strip.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 45 min.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Gr?ntsager 46% (tomat, porre, r?dl?g), grisem?rbrad 37%, r?d pestosauce 9% (vand, rapsolie, sukker, tomat, salt, OSTEPULVER, antioxidanter (E 325, E 330) krydderier (basilikum, hvidl?g), modificeret majsstivelse (E 1422), krydderiekstrakt, stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 211, E 202)), bacon 7%.

Go to Top