Ingredienser

4,000 kg Griseslag m/ sv

0,400 kg Lagetilv?kst

0,150 kg Dekora?Pulled Spice (G86810)

4.55 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KRYDRET GRILLSTEG

Opskriftnr: 73-1150

Spr?jtelage/kummelage
10,000 Kg Koldt vand
0,500 Kg Kogesalt (DK99015)
0,400 Kg Nitritsalt (DK40011)

Fremstilling
Slagene afpudses og det bl?de bugstrimmel stykke fjernes, s? der ikke kan rulles sv?r ind i stegen.

Den resterende sv?r ridses i harlekinstern.

Slagene l?gges i saltlage i 15-20 timer.

Slagene krydres efterf?lgende indvendigt med den afvejede m?ngde Dekora Pulled Spice og sn?res med Sn?regarn, r?d/hvid (D98005).

Til sidst drysses stegene med lidt Pulled spice p? toppen.

Stegene s?lges vacuum pakket.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 90 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med krydrede aspargeskartofler og spidsk?lssalat.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt:
Grisebryst 88%, vand, salt, krydderier (paprika, l?g, r?get koriander, spidskommen, chili, hvidl?g, persille), sukker, tomatpulver, tang, krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top