Ingredienser

2,000 kg Grisekoteletter

1,500 kg Kogt pasta (penne)

1,000 kg Porrer, i ringe

0,500 kg Dekora?Sambalsauce Chili Soja Light

0,500 kg R?dbeder i strimler

0,250 kg Mozzarella i skiver

0,150 kg Chorizop?lse i skiver

5.9 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KOTELETTER MED MOZZARELLA OG CHORIZO P? BUND AF PORRER OG PASTA

Opskriftnr: 73-1016

Fremstilling
Kogt pasta, r?dbeder i strimler og porrer i ringe blandes med den afvejede m?ngde Dekora Sambalsauce Chili Soja Light, hvorefter det l?gges i bunden af en ovnfast emballage.

Herp? l?gges koteletterne.

P? hver kotelet placeres en skive chorizo og derp? en skive mozzarella.

Tilberedning
Kunden tils?tter fl?de eller bouillon til retten f?r tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 30-35 min. eller til k?det er gennemstegt.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret.

Ingredienser:
Koteletter 43%, kogt PASTA 22%, porrer 14%, r?dbeder 7%, marinade 7% (vand, sukker, krydderier (chili, l?g, hvidl?g, karotter), sojasauce (vand, soja, hvede, salt), salt, modificeret majsstivelse (E 1422), eddike, gelatine (grise), fortykningsmiddel (E 412), antioxidant (E 330), konserveringsmidler (E 211, E 202)), MOZZARELLA 4%, chorizo 3%.

Go to Top