Ingredienser
3,500 kg Grisek?d (8-10% fedt)
3,500 kg Oksek?d (8-10% fedt)
3,000 kg Sp?k u/sv
0,300 kg RFB S?nderjysk Spegep?lse u/hvidl?g (I07750)
0,200 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
0,100 kg Nitritsalt (DK40018)
0,006 kg BESSASTART? Starterkulturen (M8920)
10.606 kg
Læg varer i kurv
SNACKSALAMI
Opskriftnr: 13-0110
Fremstilling
Det frosne okse- og grisek?d lynes sammen med RFB S?nderjysk Spegep?lse u/hvidl?g og BESSASTART? Starterkulturen ned til ca. 2-4 mm.
Det frosne sp?k iblandes og det hele lynes ned til 1-2 mm.
Saltet tils?ttes ved de sidste omgange.
Sluttemperatur 0?C.
Stopning
Farsen stoppes i Lammetarme kal. 22/24 (DK99033)
Modning
Modnes 24 timer i k?lerum eller fork?lerum.
Rygning
Ryges natten over ved max. 20?C eller til den ?nskede farve er opn?et.
Tilberedning
P?lsen nydes kold som snack.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 17,5% af det f?rdige produkt.
Til 100g f?rdigvare er anvendt:
Grisek?d 50 g, oksek?d 40 g, sp?k 24 g, salt 3,4 g, dextrose, surhedsregulerende middel (E 575), krydderier (peber, koriander, chili, ingef?r), hydrolyseret vegetabilsk protein, starterkultur, antioxidanter (E 300, E 330), rom, peberekstrakt, konserveringsmiddel (E 250).