Ingredienser

0,500 kg Sm

0,400 kg Koldt vand

0.9 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HOLLANDAISE

Opskriftnr: 95-0079

Fremstilling
Sm?rret smeltes i en gryde uden at det bruner. Hollandaise tils?ttes og bages op sammen med vandet. Lad saucen sm?koge i et par minutter. Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Tilberedning
Kan opvarmes i gryde eller i mikrob?lgeovn.

Tip
Saucen kan bruges som den er eller som base for mange andre saucer. Kan tils?ttes citron, dild, rejer etc. eller bruges som base til en klassisk bearnaise.

Ingredienser:
SM?R, vand, maltodextrin, M?LKEPROTEIN, ?GGEBLOMMEPULVER, salt, FL?DEPULVER, SKUMMETM?LKSPULVER, ?GGEHVIDEPULVER,fortykningsmiddel (E 412), surhedsregulerende middel (E 330), naturlig aroma, gurkemeje.

Go to Top