Ingredienser

1,000 kg B?ndpasta, kogt

0,750 kg Fl?de 38%

0,300 kg Cherrytomater

0,300 kg Laksefilet

0,090 kg Perlet Pesto Siciliana (M05228)

0,050 kg Parmesanost i flager

2.49 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PASTA MED LAKS

Opskriftnr: 89-0235

Fremstilling
Fl?de og Perlet Pesto Siciliana varmes i en gryde indtil pestoen er opl?st. Saucen j?vnes med Classic roux saucej?vner lys.Laks i sm? tern r?res i fl?desaucen, der varmes til laksen netop er tilberedt. Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.Den kogte b?ndpasta og sauces fordeles i salgsbakker. Bakkerne pyntes med cherrytomater i halve og parmesanost i flager.

Tilberedning hos forbruger
Varmes i mikrob?lgeovn.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret eventuelt med ?rstidens gr?nt.

Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 3 salgsbakker.

Ingredienser:
PASTA 39%, FL?DE, LAKS 12%, cherrytomater, PARMESANOST, palmefedt, g?rekstrakt, naturlig aroma, krydderier, sukker, salt, tomatpulver, stivelse, urter, aroma (indeholder M?LK), HVEDEMEL, surhedregulerende middel (E 330).

Go to Top