Ingredienser
1,000 kg B?ndpasta, kogt
0,750 kg Fl?de 38%
0,300 kg Cherrytomater
0,300 kg Laksefilet
0,090 kg Perlet Pesto Siciliana (M05228)
0,050 kg Parmesanost i flager
2.49 kg
Læg varer i kurv
PASTA MED LAKS
Opskriftnr: 89-0235
FremstillingFl?de og Perlet Pesto Siciliana varmes i en gryde indtil pestoen er opl?st. Saucen j?vnes med Classic roux saucej?vner lys.Laks i sm? tern r?res i fl?desaucen, der varmes til laksen netop er tilberedt. Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.Den kogte b?ndpasta og sauces fordeles i salgsbakker. Bakkerne pyntes med cherrytomater i halve og parmesanost i flager.
Tilberedning hos forbruger
Varmes i mikrob?lgeovn.
Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret eventuelt med ?rstidens gr?nt.
Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 3 salgsbakker.
Ingredienser:
PASTA 39%, FL?DE, LAKS 12%, cherrytomater, PARMESANOST, palmefedt, g?rekstrakt, naturlig aroma, krydderier, sukker, salt, tomatpulver, stivelse, urter, aroma (indeholder M?LK), HVEDEMEL, surhedregulerende middel (E 330).