Ingredienser

2,000 kg Rustikke gr?ntsager (Agrova)

2,000 kg Skinkeinderlår i tynde skiver, tilsat tendin

1,000 kg Porrer, i ringe

0,430 kg Dekora?Marilet R?d Pesto (I36200)

0,300 kg Bacon i skiver

0,300 kg Cocktailp?lser

6.03 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SKINKERULLER MED TOMAT PESTO PÅ GRØNTSAGSBUND (TD)

Opskriftnr: 73-1018

Fremstilling
De tynde skiver skinkeinderlår med tendin, smøres med Dekora Marilet Rød Pesto (gem ca. 300 g til grøntsagerne).

Der lægges en cocktailpølse på hver skive, og rulles sammen.

Steges til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

De rustikke grøntsager og porrerne lægges i bunden af en ovnfast emballage.

300 g Dekora Marilet Rød Pesto fordeles udover grøntsagerne.

Rullerne omvikles med hver en skive bacon, hvorefter de placeres på de rustikke grøntsager.

Kunden tilsætter fløde eller bouillon til retten før tilberedning.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 20 min.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret med frisk pasta.

Ingredienser:
Stegt skinkeinderlår 33% (skinkeinderlår, vand, salt, sukker, konserveringsmiddel (E 262), antioxidanter (E 262), antioxidanter (E 301, E 331)), grøntsager 33%, porrer 17%, marinade 7% (rapsolie (delvis hærdet), olivenolie, krydderier (basilikum, hvidløg, chili), tomat, OST, salt, krydderiekstrakter), cocktailpølser 5%, bacon 5%.

Go to Top