Ingredienser

0,400 kg Hytteost

0,380 kg Tortillas, lille (ca. 20 cm)

0,300 kg Peberfrugter, forskellige farver

0,240 kg Rejer i lage, dr?net

0,120 kg L

0,100 kg R?get laks

0,060 kg Rucola

0,030 kg Krydderiblanding Tzatziki

1.63 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

LAKSE/REJE CREPES

Opskriftnr: 98-0352

Fremstilling
Hytteosten blandes med den afvejede m?ngde Krydderiblanding Tzatziki.

L?g og peberfrugter hakkes fint.

R?get laks i skiver sk?res i strimler.

Hytteostblandingen fordeles p? tortillaerne, hvorp? der l?gges de hakkede l?g, peberfrugter, rucola, rejer og laks.

Lad ca. 3 cm i hver ende af tortillaen v?re fri for fyld.

Til sidst rulles de fyldte tortillas sammen og sk?res over p? skr?.

Serveringsforslag
Servers f.eks. koldt som en forret eller som en let frokost.

Kan serveres med en god hummerdressing.

Ingredienser:
HYTTEOST 25%, TORTILLIAS 23%, peberfrugt 18%, REJER 15%, l?g 7%, r?get LAKS 6%, rucola 4%, SKUMMETM?LKEPULVER, LAKTOSE, krydderier (hvidl?g, dild, persille), salt, dextrose, smagsforst?rker (E 621), eddike.

Go to Top