Ingredienser

2,000 kg Oksek?d i strimler eller tern u/fedt og sener

0,400 kg Champignon i skiver, frosne

0,400 kg Cocktailp?lser

0,400 kg Kogt pasta (penne)

0,250 kg Dekora Marilet Athen

3.45 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

OKSEK?DSPANDE MED COCKTAILP?LSER OG PASTA

Opskriftnr: 76-0072

Fremstilling
Oksek?det, cocktailp?lser, kogt pasta penne og champignon i skiver blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Athen.

Tilberedning
Steges p? en varm pande i ca. 5-7 min. eller til k?det er gennemstegt.

Serveringsforslag
Kan serveres med ?rstidens gr?nt.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Oksek?d 57%, cocktailp?lser 12%, champignon 12%, kogt PASTA 12%, marinade 7% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (toast l?g, dild, persille, hvidl?g, merian), salt, krydderiekstrakter, hydrolyseret vegetabilsk protein).

Go to Top