Ingredienser
0,300 kg Grisek?d, hakket (10-12% fedt)
0,010 kg Dekora?Tomat/Hvidl?g/Oregano
0,010 kg Krydderpanade Vario
0.32 kg
Læg varer i kurv
KREBINET ITALIEN STYLE
Opskriftnr: 73-1169
Fremstilling
Det hakkede grisek?d afvejes i portioner ? ca. 150 g og formes til krebinetter.
De afvejede m?ngder Krydderpanade Vario og Dekora Tomat/hvidl?g/oregano blandes og krebinetterne vendes heri.
Tilberedning
Steges p? en varm pande med fedtstof i ca. 7-8 min. p? hver side eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Serveringsforslag
Kan serveres med frisk pasta og tomatpesto.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisek?d 94%, rasp (HVEDEMEL, g?r, salt), salt, krydderier (tomat, hvidl?g, oregano, paprika, l?g, peber), M?LKEPROTEIN, antioxidant (E 330).